fbpx

Inspiration til aktiviteter

Har I styr på planerne til årets fejring af frivilligheden til Frivillig Fredag, kan I oprette jeres arrangement. Ellers kan I blive inspireret lige her.

I kan fx afholde arrangementer, der skaber synlighed og viser den mangfoldige frivillige verden. I menuen til højre kan du læse om nogle af de måder, hvorpå forskellige arrangører har skabt synlighed og opmærksomhed om frivilligt arbejde.

Mange arrangører bruger Frivillig Fredag som en lejlighed til at give de frivillige et skulderklap og takke for deres frivillige indsats med et hyldest-event. Få inspiration til, hvordan du kan hylde og hædre de seje frivillige i jeres kommune i menuen til højre. 

Værterne for Frivillig Fredag-arrangementerne rundt om i landet er en skøn blanding af foreninger, frivilligcentre, biblioteker, plejecentre, museer og kulturinstitutioner og lokale virksomheder. Nogle steder er der kommunen, der inviterer de frivillige til en fælles fest, mens der andre steder er flere forskellige arrangementer lokalt. 

Har du en god ide til et Frivillig Fredag-arrangement i din kommune, men mangler hjælp til at komme videre? Hov fat i dit lokale frivilligcenter eller en frivilligkonsulent i kommunen.