fbpx

Nyheder om Frivillig Fredag

 • Nyhedsbrev for oktober 2022 - Tak for en forrygende Frivillig Fredag!

  I denne måned nyhedsbrev ser vi tilbage på et fantastisk Frivillig Fredag, hvor der var gang i den i hele landet. Vi siger tusinde tak til alle jer, der har været med til at fejre frivilligheden i Danmark. Læs nyhedsbrevet her.

 • Nyhedsbrev - i morgen er det endelig Frivillig Fredag

  Nu er der ikke mange timer til, at vi skal fejre Frivillig Fredag - og vi kan næsten ikke vente! Vi har netop udsendt et kort nyhedsbrev, hvor du kan tjekke de sidste ting af inden den store dag.   Vi håber, at I får en helt forrygende dag! Læs nyhedsbrevet her.

 • Frivilligmåneden er i gang - nyt nyhedsbrev ude

  I dag er den 1. september, hvilket betyder, at der kun er 30 dage til at vi sammen skal fejre Frivillig Fredag! I den anledning er vi lige udkommet med et nyhedsbrev med tips til den sidste planlægning, hvis du nu lige mangler det sidste, eller gerne vil være med i år.  Nyhedsbrevet kan læses her.  

 • Tip! Del med os online

  Husk at tagge os på facebook og instagram med @Frivillig Fredag, og bruge hashtags #FrivilligFredag og #FællesFremtidLokalt. På den måde kan vi dele det videre på vores profiler og vise hvordan frivilligheden bliver hyldet og takket på tværs af hele landet.

 • Nyhedsbrev for august 2022 - 6 uger til Frivillig Fredag

  I dag er der 6 uger til Frivillig Fredag og vi glæder os helt vildt! I denne måneds nyhedsbrev kan du blandt andet: Få gode tips til, hvordan du skaber opmærksomhed på jeres arrangement. Få en guide til oprette jeres arrangement på vores hjemmeside Få inspiration til, hvordan I kan fejre Frivillig Fredag - for I kan nå det endnu!   Læs nyhedsbrevet her.