fbpx

Nyheder om Frivillig Fredag

 • Frivilligmåneden er i gang - nyt nyhedsbrev ude

  I dag er den 1. september, hvilket betyder, at der kun er 30 dage til at vi sammen skal fejre Frivillig Fredag! I den anledning er vi lige udkommet med et nyhedsbrev med tips til den sidste planlægning, hvis du nu lige mangler det sidste, eller gerne vil være med i år.  Nyhedsbrevet kan læses her.  

 • Tip! Del med os online

  Husk at tagge os på facebook og instagram med @Frivillig Fredag, og bruge hashtags #FrivilligFredag og #FællesFremtidLokalt. På den måde kan vi dele det videre på vores profiler og vise hvordan frivilligheden bliver hyldet og takket på tværs af hele landet.

 • Nyhedsbrev for august 2022 - 6 uger til Frivillig Fredag

  I dag er der 6 uger til Frivillig Fredag og vi glæder os helt vildt! I denne måneds nyhedsbrev kan du blandt andet: Få gode tips til, hvordan du skaber opmærksomhed på jeres arrangement. Få en guide til oprette jeres arrangement på vores hjemmeside Få inspiration til, hvordan I kan fejre Frivillig Fredag - for I kan nå det endnu!   Læs nyhedsbrevet her.

 • Nyhedsbrev ude for juni 2022 - læs det her og bliv inspireret

  Vores nyhedsbrev er netop udkommet. Her kan du blive inspireret og få gode tips til, hvordan I kan gøre det lidt nemmere at fejre Frivillig Fredag. Du kan læse nyhedsbrevet her.

 • Nyt nyhedsbrev ude - fuld fart på forberedelserne

  Læs vores nyhedsbrev, hvor I kan få inspiration til, hvordan I kan fejre Frivillig Fredag. Nyhedsbrevet kan læses her.