fbpx

Nyheder om Frivillig Fredag

 • Én uge tilbage!

  Med kun én uge tilbage, nærmer vi os dette års Frivillig Fredag. Vi har endnu en gang sendt et nyhedsbrev afsted, hvor vi kommer med de sidste gode råd til jeres fejring. Bl.a. hvilke hashtags I kan bruge, så vi sammen kan fejre jeres frivillige. Nyhedsbrevet finder du her.

 • 2 uger igen!

  Vi glæder os simpelthen så meget til at fejre #FrivilligFredag sammen med jer alle sammen. 🎉 Vi har netop droppet endnu et nyhedsbrev, med endnu mere inspiration til hvordan #FrivilligFredag kan fejres. Find vores nyhedsbrev her

 • Frivilligmåneden er i gang!

  Frivilligmåneden er i gang, og nu er der ikke længe til, at Frivillig Fredag løber af stablen den 29. september! Hele Danmark er med, når vi skal fejre de frivillige fællesskaber og hylde alle de frivillige, der gør en forskel. Vi har derfor sendt et nyt nyhedsbrev ud med tips til den sidste planlægning - du kan finde nyhedsbrevet her

 • 8 uger tilbage

  Velkommen tilbage! Vi håber, din ferie var dejlig. Vi forbereder os nu til Frivillig Fredag om 8 uger og har udsendt et nyhedsbrev. Tjek din mail eller her. Vi glæder os til at fejre og hylde alle de frivillige sammen med dig.

 • Frivillighedens ånd gør verden til hjem

  Vi har netop sendt et nyt nyhedsbrev afsted. Nyhedsbrevet indeholder et poetisk indslag her fra kontoret samt eksempler på de frivillig-portrætter som vi har haft travlt med at lave. Du finde det nye nyhedsbrev her - rigtig god sommer.