fbpx

Nyheder om Frivillig Fredag

 • Årets tema 2023 er offentliggjort!

  På Frivillig Fredag fejrer vi alle de frivillige fællesskaber i Danmark. I 2023 bliver årets tema: Frivillig Fordi. Der er mange gode grunde til at være frivillig og endnu flere til at invitere flere med i de frivillige fællesskaber. Derfor sætter vi med årets tema fokus på de mange gode oplevelser og erfaringer som frivillighed kan give. Med de gode historier kan vi invitere nye frivillige med og...

 • Nyhedsbrev for oktober 2022 - Tak for en forrygende Frivillig Fredag!

  I denne måned nyhedsbrev ser vi tilbage på et fantastisk Frivillig Fredag, hvor der var gang i den i hele landet. Vi siger tusinde tak til alle jer, der har været med til at fejre frivilligheden i Danmark. Læs nyhedsbrevet her.

 • Nyhedsbrev - i morgen er det endelig Frivillig Fredag

  Nu er der ikke mange timer til, at vi skal fejre Frivillig Fredag - og vi kan næsten ikke vente! Vi har netop udsendt et kort nyhedsbrev, hvor du kan tjekke de sidste ting af inden den store dag.   Vi håber, at I får en helt forrygende dag! Læs nyhedsbrevet her.

 • Frivilligmåneden er i gang - nyt nyhedsbrev ude

  I dag er den 1. september, hvilket betyder, at der kun er 30 dage til at vi sammen skal fejre Frivillig Fredag! I den anledning er vi lige udkommet med et nyhedsbrev med tips til den sidste planlægning, hvis du nu lige mangler det sidste, eller gerne vil være med i år.  Nyhedsbrevet kan læses her.  

 • Tip! Del med os online

  Husk at tagge os på facebook og instagram med @Frivillig Fredag, og bruge hashtags #FrivilligFredag og #FællesFremtidLokalt. På den måde kan vi dele det videre på vores profiler og vise hvordan frivilligheden bliver hyldet og takket på tværs af hele landet.