fbpx

Tak fordi I fejrede frivilligheden

Intet blev helt, som det plejer, men over hele Danmark blev frivilligheden fejret den sidste fredag i september 2020. Lokalt og digitalt blev frivillige hyldet, hædret og takket på Frivillig Fredag.

Flere steder måtte arrangementer aflyses grundet forsamlingsforbud, og planerne måtte ændres i sidste øjeblik, så de frivillige kunne få den fortjente hyldest - selv i en tid med forsamlingsforbud og smittefare. 

I stedet rykkede festlighederne i anledning af Frivillig Fredag online, hvor Danmarks nationale festdag for frivillighed blev fejret med live streaminger, digitale takketaler, filmpremiere og online konkurrencer. Genoplev festlighederne online #FrivilligFredag

Som vi også er citerede for i Altingets Civile Overblik, er vi som national koordinator vanvittig imponerede over den iderigdom, vilje og hurtighed, der har været til at flytte festlighederne online. Læs pressemeddelelsen her.

Vi glæder os allerede nu til at se, hvad I finder på til næste års fejring af Frivillig Fredag den 24. september 2021 - forhåbentlig uden corona som en ubuden gæst.

I næste nyhedsbrev fra Frivillig Fredag ser vi tilbage på de mange opfindsomme digitale fejringer - og så løfter vi sløret for næste års tema, så husk at skriv dig på maillisten, hvis du har fået dette nyhedsbrev tilsendt af en ven.