fbpx

Er I klar til Frivillig Fredag?

Om præcis en måned er det Frivillig Fredag - Danmarks nationale festdag for frivillighed, hvor vi fejrer de frivillige fællesskaber og hylder de frivillige, der gør en forskel.

Der kommer flere og flere arrangementer og aktiviteter på www.frivilligfredag.dk/lokalt - men desværre også en del aflysninger. Dette års Frivillig Fredag bliver fejret i coronaens skygge, hvor forsamlingsforbud og smittefare betyder ændrede planer hos mange lokale arrangører.

Selv om restriktioner og retningslinjer gør det svært at planlægge fest og forsamling, håber vi alligevel, at I vil fejre Frivillig Fredag sammen med os i år. 

Værdien af stærke lokale frivillige fællesskaber står tydeligt oven på en krisetid, og de frivillige fortjener hyldest og anerkendelse for deres indsats - både før og efter corona ændrede verden. 

Vi glæder os til at høre om jeres planer og står altid til rådighed, hvis I brug for ideer til alternative fejringer lokalt. Kontakt Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.     

Vi har netop sendt nyhedsbrev ud til lokale arrangører - læs nyhedsbrev her - og tilmeld dig maillisten, så du ikke går glip af nyheder fra Frivillig Fredag.