Tak, fordi I ville være med!

Fredag den 27. september 2019 blev frivilligheden fejret i hele Danmark. I 85 kommuner var der aktiviteter og arrangementer i anledning af Frivillig Fredag, og over hele landet blev der spurgt; Vil du med? som en åben invitation til flere om at tage del i de frivillige fællesskaber.

Det lokale frivillige engagement og de tusindvis af frivillige blev hædret og hyldet med fester, galla-arrangementer og prisuddelinger. Foreninger fik ny viden og nye samarbejdspartnere til frivilligbørser, netværksmøder og workshops.

Ved folkemøder og foreningsmarkeder var der mulighed for at opleve de mange frivillige muligheder lokalt, og i taler og på sociale medier overalt blev der sagt TAK til alle de frivillige, der hver dag gør en forskel.

Som ny national koordinator vil vi også sige TAK!

Tak til alle lokale arrangører, der har knoklet med at planlægge og afholde de mest fantastiske Frivillig Fredag-arrangementer. Vi er blæst bagover over jeres opfindsomhed og engagement lokalt!.

Tak for hundredvis af arrangementer og aktiviteter, der alle havde til formål at fejre frivilligheden, hylde de frivillige og invitere flere ind i de frivillige fællesskaber. Tak, fordi I ville være med!