Frivillig Fredag fejres med Folkemøder

Flere end 170 arrangementer er på programmet, når Silkeborg i denne weekend inviterer til Folkemøde. I to dage bliver Bindslevs Plads forvandlet til en smeltedigel af folk, forestillinger, foredrag, debatter, fællessang, aktiviteter, stande, film, samtaler og musik- og smagsoplevelser. 

Den grundlæggende tanke bag Folkemødet i Silkeborg er at samle så mange af kommunens foreninger på én gang og dermed samlet vise, hvad de har at byde på, og hvordan de kan bidrage til, at Silkeborg bliver et bedre sted at leve. Se hele det spændende program for Folkemødet i Silkeborg

På selve Frivillig Fredag den 27. september og dagen efter går det løs i Aarhus, når en række lokale aktører sammen med kommunen inviterer til Folkets Møde - en festlig og faglig weekend i fællesskabets tegn. På programmet er blandt andet Frivilligbørs og en stor Frivilligfest. 

Formålet med Folkets Møde er at fejre, debattere og dele de mange fællesskaber, der gør en forskel og åbne op, så endnu flere kan blive en del af fællesskaberne. En anden vigtig ambition med Folkets Møde er, at udvikle samspillet mellem engagerede kræfter på tværs af byen, regionen og nationen. Læs mere om Folkets Møde i Aarhus.