fbpx
Skip to main content

Temaet for 2024 er...

I kølvandet på den fantastiske modtagelse af sidste års tema #FrivilligFordi..., er vi begejstrede for at bringe det tilbage til Frivillig Fredag 2024, denne gang med et ekstra twist: #TakFordi...

Vores beslutning om at fortsætte med "Frivillig Fordi..." reflekterer ikke kun succesen og det momentum, vi oplevede i 2023, men også vores ønske om at forstærke Frivillig Fredags budskab og gøre det endnu mere genkendeligt.

#FrivilligFordi... har vist sig at være meget mere end et catchphrase. Det er blevet en platform for personlige fortællinger og et vindue til den positive påvirkning, frivilligt arbejde har. Det har skabt et fællesskab, hvor frivillige fra forskellige organisationer kan udveksle historier, finde inspiration og illustrere frivillighedens mangfoldighed.

Ved at introducere #TakFordi... i ligningen, tilføjer vi et nyt lag af anerkendelse og taknemmelighed. Denne udvidelse giver organisationerne en unik mulighed for at udtrykke deres dybfølte tak til de mange frivillige, hvis utrættelige arbejde gør en forskel i samfundet. Denne tak kan være både detaljeret og personlig, eller bred og inkluderende. Med #TakFordi... får vi en endnu rigere fortælling om frivillighedens essens og dens uvurderlige bidrag til vores fællesskab.

Vi håber I vil være med til at fortsætte 2023s succes og gøre Frivillig Fredag til en endnu større succes!