fbpx

Sundhedsdag

Roskilde summer af sundhed

Sundhedsdagen er en årlig fejring af sundhed for alle i hele Roskilde Kommune. Lørdag den 2. september summer bymidten i Roskilde af sundhed og livsglæde.

Hestetorvet myldrer af ildsjæle fra Roskildes mange sociale frivillige foreninger. De mange telte byder på alt fra motionstilbud og måling af blodtryk til inspirerende bud på sund kost. Og så er der masser af sjove aktiviteter for børn.

Politikerne fra Sundheds- og Omsorgsudvalget rejser deres dialogtelt på Hestetorvet. Her inviterer de borgere til at dele deres tanker om, hvordan Roskilde Kommune kan blive endnu sundere. Et debattelt giver ekstra liv til den traditionsrige torvedag.

På Stændertorvet vil Sundhedscentret og en række af kommunens andre spændende tilbud befinde sig.

Sundhedsdagen er på den måde en festlig dag for alle, uanset om man går meget op i sundhed, eller om man bare gerne vil have en ekstra oplevelse, mens man shopper i Roskildes mangfoldige handelsliv.

 

Husk på, at sundhed også handler om trivsel i bredeste forstand, så jeres forening er også inviteret, selv om I ikke beskæftiger jer med sundhed i traditionel forstand

Dato:

lørdag, 02 september 2023

Address

  • Hestetorvet, Roskilde

Contact

  • Roskilde Kommune

Tilmelding er nødvendig

Deadline for tilmelding af foreninger 15. juni