fbpx

Stevns Fællesskabsstafet 2020 - filmpremiere

Ændring: Pga. Regeringens udmeldinger 7/9-2020 ift. stigning i corona-smitte og Stevns Kommunes nye retningslinjer vil Fællesskabsstafetten i år blive lavet som en film. Kun allerede tilmeldte foreninger kan deltage.

Hvad er en fællesskabsstafet? Stevns Frivillighedscenter og Stevns Kommune vil med støtte fra Nordea Fonden i september lave en ’Fællesskabsstafet’ for at sætte fokus på Verdens Mentale Sundhedsuge og Frivillig fredag. Stafetten kommer rundt på hele Stevns og sætter fokus på alle de mange fællesskaber og foreninger, som man kan blive en del af.

Kort fortalt er Fællesskabsstafettens omdrejningspunkt en stafet, der bringes fra forening til forening rundt på Stevns. Stafet-transport Stafetten transporteres rundt fra fællesskab til fællesskab. For nogle foreninger kan transporten være en del af de aktiviteter I laver, fx rulleskøjteløb, cykling eller løb. Transporten kan varetages af jeres forening, men hvis det ikke kan lade sig gøre eller giver mening, kan det være et tredje fællesskab og forening, der vil bringe stafetten videre. Transporten kan foregå på gåben, cykel, bil, løbende, sejlende – kun fantasien sætter grænser. Det kunne fx være et cykelhold der transporterer stafetten fra a til b. Stafet-stop (kun i 2021) Undervejs i

Fællesskabsstafetten gør stafetten holdt forskellige steder, i kortere eller længere tid. Det kan være i en forening, eller et lokalområde. Her overdrages stafetten fra en forening til en anden og sammen arrangeres en aktivitet. Det må meget gerne være en aktivitet i samarbejde med en forening I ikke allerede samarbejder med, eller at flere foreninger går sammen om at lave et fællesskabende arrangement, fx boldspil, fællesspisning, en gå tur eller andet. Aktiviteten skal tænkes som en åben aktivitet, hvor andre kan være med.

Se Filmpremiere 1.okt. 2020 på Stevns Frivillighedscenters Facebook side. Og vil din forening gerne være med i 2021 – så skriv til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Dato:

Torsdag, 01 oktober 2020

Address

  • Stevns Frivillighedscenter

Contact

  • Stevns Frivillighedscenter og Stevns Kommune

Tilmelding er nødvendig