fbpx

SKAB- festival

Tag del i en dag fuld af kreativitet, fællesskab og skaberkraft, når Byens Hus i Hellerup, Gentofte, inviterer dig til en fantastisk række aktiviteter under Kultur- og festdagene lørdag den 10. juni. Udforsk det inspirerende kulturhus og slip din indre skaberkraft fri sammen med andre kreative mennesker.
Byens Hus byder på et væld af kreative aktiviteter, workshops og åbne værksteder.
I stueetagen kan du være en del af fællesskabet og opleve teater Harlekins magiske børneforestilling 'Fyrtøjet'. Lad dig rive med af interaktivt teater, når Teater Globen laver improvisationsteater med dig som medinstruktør. Se forvandlingen af den slidte campingvogn til en farverig teatervogn i gården. Giv en high five til din bedste ven, eller en du ikke kender (endnu) til det interaktive foto-event. Kom til teselskab med forkvinde Kathrine Bundgaard fra bestyrelsen i foreningen bag Kulturhuset Byens Hus. Dans caribisk samba, når Gentofte Jazzklub inviterer til råswingende street-koncert med trommer, blæsere og dansere i og omkring Byens Hus. Find indre ro og skab dine egne personlige mantra-smykker som en symbolsk påmindelse om din indre styrke og balance. Udforsk duftene og smagene af palæstinensisk madlavning, lær kunsten at brodere traditionelle mønstre og bliv fortryllet af de farverige bevægelser i palæstinensisk folkedans. Alt sammen til den palæstinensiske fest i Byen Sal. Vær med til at slutte festivalen af med at synge dig glad med et iskoldt glas bobler i din hånd til SangBar Lørdag.
Men det er ikke alt. Byens Hus byder også på et væld af andre spændende aktiviteter og workshops andre steder i huset.
På tredje sal kun du besøge syværkstedet, hvor du kan være med til at skabe en fantastisk collage af tekstiler, udfolde din kreativitet i det åbne malerværksted sammen med malergruppen Sienna eller folde dig ind i papirkunstens univers til origamiworkshop. Hvis du har ting, der skal repareres, så genskab det ødelagte ved et besøg hos Repair Café, hvor de frivillige fixere står klar til at hjælpe dig med kyndig vejledning.
På anden sal kan du høre stemmerne og tankerne bag digtene i den nye digtsamling ”Unge ord” til bogreception, hvor Gentoftes borgmester Michael Fenger også bidrage med sin stemme i velkomsttalen.
På første sal kan du møde Frivilligcenter Gentofte og tage del i deres labyrint i fællesskab.
Så kom og gå op opdagelse i det sprudlende kulturhus Byens Hus, og vær med til at fejre fællesskabet under Gentoftes Kultur- og festdage i Hellerup, Gentofte.
Vi ser frem til at byde dig velkommen til en dag med kreativitet, deltagelse og kulturel skaberkraft!

Dato:

lørdag, 10 juni 2023
10-18

Address

  • Byens Hus, Hellerup

Contact

  • Byens Hus

Tilmelding er ikke nødvendig

Gratis adgang men til enkelte forestillinger skal der købes billet