Pris: Hele Danmarks Frivillige

Nu er det tid til at hylde dem, som i regn og blæst, hverdag og weekend, gør en ekstra indsats i de danske fodboldklubber.

I anledning af Frivillig Fredag er der nu mulighed for at vise din taknemmelighed over for hverdagens helte, de frivillige, ved at indstille dem til en hyldest i Parken i foråret 2020.

Vi kender dem alle sammen. De frivillige. Træneren, der i alt slags vejr står på sidelinjen. Kassereren, der får klubbens økonomi til at hænge sammen, og bestyrelsesmedlemmet, der altid sikrer, at klubben er på vej i den rigtige retning. Men de frivillige er også dem, som arbejder i kulisserne og løser hverdagens praktiske udfordringer, når der pludselig skal slås græs eller vaskes tøj.

Det danske foreningslivs eksistens baserer sig på frivillige kræfter. De frivillige i fodboldklubberne skaber rammerne for stærkt fællesskab og gode oplevelser. Uden dem ville vores fodboldklubber ikke overleve. Uden frivillige, heller ingen landsholdsspillere. Så enkelt er det. De frivillige står bag det sprudlende, danske foreningsliv, vores landshold udspringer fra.

Derfor skyder vi nu kampagnen Hele Danmarks Frivillige, der har Arbejdernes Landsbank som partner, i gang i anledning af Frivillig Fredag. Kampagnen handler om at sige tak til dem, der skaber det gode klubmiljø. Derfor får du nu mulighed for at indstille en eller flere frivillige til en hyldest i Parken under en landskamp i foråret 2020.

Alle frivillige i landets fodboldklubber kan indstilles til hyldesten foran de danske fans. I alt udvælges 50 frivillige fra hele landet. Disse frivilliges klubber honoreres desuden med et sponsorat på 15.000 kroner, der kan bruges på bolde, uddannelse eller tøj. Kampagnen løber frem til udgangen af året og er en del af Hele Danmarks Fodboldfest.

Dato:

Fredag, 27 september 2019

Contact

  • DBU

Tilmelding er nødvendig

Du indstiller din yndlingsfrivillige her.:https://www.dbu.dk/landshold/hele-danmarks-fodboldfest/for-klubber/hele-danmarks-frivillige/