fbpx

OdsHædring 2020

OdsHædring er hele Odsherreds store pris- og hædringsshow med musik, underholdning, god stemning og ikke mindst priser og hædringer. I 2020 bliver OdsHædring holdt fredag den 13. november i Vallekilde-Hørve Kultur- og Idrætscenter. 

Husk, at du kan være med til at afgøre, hvem der skal have de forskellige priser, simpelthen ved at sende en mail med din favorit inden for de forskellige kategorier.

Indstil dine kandidater nu

Der er hele seks priser, som skal uddeles og ved at klikke på priserne herunder kan du læse mere om hver enkelt pris og sende dit forslag.

Derudover kan du også indstille emner til "Odsherred Påskønner", som er en person, du mener, fortjener påskønnelse og anerkendelse for at have udmærket sig på et eller flere områder. Det kan være en ildsjæl i din by eller forening, det kan også være en borger, der gør noget særligt, måske en frivillig hjælper, som aldrig før er blevet takket eller påskønnet eller et menneske, du bare synes fortjener en særlig opmærksomhed.

Derudover bliver Årets Idrætspræstationer fremhævet til OdsHædring, og her kan du også indstille kandidater.

For alle priser gælder, at

tirsdag den 15. september 2020

er sidste frist for indstilling af kandidater.

Kom frit frem med dit forslag nu - vi glæder os til at få rigtig mange gode forslag til alle priskategorierne.

Fredag den 13. november 2020 slår vi så dørene op kl. 18, hvor der vil blive budt på snacks samt være mulighed for at købe drikkevarer.

Dato:

Fredag, 13 november 2020

Address

  • Vallekilde-Hørve Kultur- og Idrætscenter

Contact

  • Odsherred Kommue