fbpx

Nominér til RespektPrisen

Hylder en person i det frivillige sociale arbejde, der har gjort en ekstraordinær og/eller vedholdende frivillig indsats. Med prisen følger en personlig gave på 1000 kr. og en erindringsgave samt 2500 kr. til det videre arbejde i den forening, organisation eller gruppe, som prismodtageren er en del af.

Dato:

torsdag, 21 september 2023

Contact

  • Senior-, Social- og Sundhedsudvalget, Svendborg Kommune, Svendborg Frivilligråd og Frivilligcenter og Selvhjælp Svendborg.

Tilmelding er nødvendig

Indstil kandidater til priserne
Alle kan indstille kandidater til priserne. Vi håber, at du som frivillig, bruger, pårørende, medlem, bestyrelsesmedlem, formand eller andet har lyst til at være med til at bestemme, hvem priserne skal gå til, ved at indstille kandidater til priserne. Du kan godt indstille den forening eller gruppe, du selv er en del af.

Du kan indstille alle de kandidater, du ønsker, ved at benytte indstillingsskemaet. Der er frist for indstillinger fredag den 1. september 2023.

Hvordan findes prismodtagerne
Alle de modtagne indstillinger behandles i et prisudvalg, der består af repræsentanter fra Senior-, Social- og Sundhedsudvalget, Svendborg Kommune, Svendborg Frivilligråd og Frivilligcenter og Selvhjælp Svendborg. Prisudvalget udpeger prismodtagerne, som endeligt godkendes af Senior-, Social- og Sundhedsudvalget.