fbpx

Nominér til FrivilligSocialPrisen

Hylder en frivillig forening, organisation eller gruppe, der har gjort en særlig indsats i det frivillige sociale arbejde.  Med prisen følger 5000 kr. til foreningen, organisationen eller gruppens videre arbejde.

Kan modtages af en forening/organisation eller gruppe, der i deres frivillige sociale arbejde, i særlig grad har medvirket til et eller flere af følgende:

  • Styrket trivslen og øget livskvaliteten for mennesker i en sårbar eller udsat situation
  • Skabt grokraft for fællesskaber og modvirket ensomhed
  • Øget engagementet og virkelysten for frivillige
  • Igangsat en ny aktivitet, der har fokus på nye målgrupper eller nye udfordringer
  • Udviklet nye måder at arbejde med eksempelvis rekruttering, synliggørelse, samarbejde eller andet
  • Synliggjort kvaliteten ved eller værdien af det frivillige sociale arbejde​​​​​​​
  • Sat fokus på en overset problematik​​​​​​​
  • Fremmet samarbejdet i den frivillige sociale verden

Med prisen følger 5.000 kr. til foreningen/organisationen eller gruppens videre arbejde.

Dato:

fredag, 01 september 2023

Contact

  • Senior-, Social- og Sundhedsudvalget, Svendborg Kommune, Svendborg Frivilligråd og Frivilligcenter og Selvhjælp Svendborg.

Tilmelding er nødvendig

Indstil kandidater til priserne
Alle kan indstille kandidater til priserne. Vi håber, at du som frivillig, bruger, pårørende, medlem, bestyrelsesmedlem, formand eller andet har lyst til at være med til at bestemme, hvem priserne skal gå til, ved at indstille kandidater til priserne. Du kan godt indstille den forening eller gruppe, du selv er en del af.

Du kan indstille alle de kandidater, du ønsker, ved at benytte indstillingsskemaet. Der er frist for indstillinger fredag den 1. september 2023.

Hvordan findes prismodtagerne
Alle de modtagne indstillinger behandles i et prisudvalg, der består af repræsentanter fra Senior-, Social- og Sundhedsudvalget, Svendborg Kommune, Svendborg Frivilligråd og Frivilligcenter og Selvhjælp Svendborg. Prisudvalget udpeger prismodtagerne, som endeligt godkendes af Senior-, Social- og Sundhedsudvalget.

Retningslinjer for tildelingen af priserne findes her.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp i forbindelse med indstilling, kan du kontakte Svendborg Kommunes brobygger på frivilligområdet, Bodil Kristensen på telefon: 24 76 00 49 eller mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.