fbpx

Landsdækkende pris: Fantastiske Frivillige

Røde Kors, Coop, Roskilde Festival og Kræftens Bekæmpelse hylder Danmarks fantastiske frivillige. Dem, der har overskud til at være noget for os andre, for fællesskabet, for ensomme, for patienterne, for misbrugerne, eller de skolebørn, der har svært ved matematik. Prisen til Danmarks Fantastiske Frivillige skal være med til at sætte fokus på og øge interessen for det frivillige arbejde.

De frivillige gør en stor og vigtig indsats, og derfor fortjener de TAK. Kender du en person, som gør en stor indsats som frivillig? Kort sagt, kender du en eller flere frivillige, der fortjener at blive hyldet for deres frivillige engagement, så må du indstille din fantastiske frivillige.

Vi vil finde de fantastiske frivillige fra hele landet via nomineringen. Derefter vil en jury udvælge 10 fantastiske frivillige, der især fortjener at blive hyldet for deres indsats. En af de helt fantastiske frivillige får 25.000 kroner sponsoreret af Coop til at kunne forsætte eller udbrede det gode arbejde. Præmien udbetales til en forening, hvor den frivillige er aktiv. Vinderen offentliggøres og kåres til et arrangement den 26. november 2020 hos Røde Kors i København.

Dato:

Tirsdag, 15 september 2020
Nomineringsperioden løber fra 15. september til 1. november 2020.

Address

  • Online

Contact

  • Røde Kors, Coop, Roskilde Festival og Kræftens Bekæmpelse