Landsdækkende pris: Årets Lokale forening

Hvert år hylder GoOn de mange aktive foreninger, der skaber liv og sammenhold i det lokale Danmark og belønner Årets Lokale Forening med 100.000 kroner. Årets Lokale Forening kåres af en jury blandt de 20 foreninger med flest stemmer og vinder 100.000 kroner. De resterende 19 foreninger i top 20 vinder enten 50.000, 15.000, 5.000 eller 2.500 kr. Endelig er der 25.000 kr. til en regional vinder i hver af Danmarks fem regioner, som kåres blandt top 10 i de respektive regioner. 

Kender du en forening, der gør en positiv forskel for lokalsamfundet? For eksempel en spejderklub, et sangkor, et søbad eller noget helt fjerde. Uanset hvad det er, har du nu chancen for at vise, hvor meget du værdsætter det, ved at nominere det til Årets Lokale Forening.

Få de lokale til at stemme og hjælp din favorit med at blive Årets Lokale Forening. Afstemningen løber til d. 8. november kl. 12.00. Den endelige vinder af Årets Lokale Forening kåres af en jury blandt de 20 foreninger med flest stemmer. Juryen vurderer det samlede billede af foreningen – dvs. både antal stemmer, begrundelsen for nomineringen og foreningens rolle i lokalsamfundet. De fem regionale vindere kåres på samme måde blandt top 10 i de respektive regioner.

Juryens medlemmer: Sara Slott – Atlet og OL medaljetager Jan Schouby – Chefredaktør, Aarhus Stiftstidende Isabella Arendt - Politiker Jens Aage Skare Nielsen - Formand for Dansk Rugbyforbund Hanne Lene Haugaard - Bestyrelsesmedlem Landdistrikternes Fællesråd og DGI

Små foreninger har også en god chance. For at komme i betragtning hos juryen skal der samles stemmer. Men alle foreninger skal have en fair chance – ikke kun de store foreninger med mange medlemmer – hvorfor placeringen baseres på 1) antallet af stemmer (vægtning 50%), men også på 2) antallet af stemmer pr. medlem (vægtning 50%). Af samme grund skal man kunne dokumentere antallet af medlemmer.

Dato:

Tirsdag, 29 oktober 2019
Afstemningen løber til d. 8. november kl. 12.00.

Contact

  • Go'On