fbpx

Lad os alle hejse flaget for de frivillige

Lad os hejse flaget for de frivillige og foreningerne. For at markere dagen har bestyrelsen i Stevns Frivillighedscenter fået den ide, at vi alle kunne være med til at hejse flaget for alle de mange frivillige og fantastiske foreninger, vi har på Stevns og i Danmark.

“Hvorfor ikke have en årlig dag, hvor vi hejser flaget for alle vores mange frivillige og foreninger på Stevns?” udtaler Johnny Andersen, formand i Stevns Frivillighedscenter,

”Lad os bruge Frivillig Fredag til at gå sammen om at hylde frivilligheden og vise, hvor meget den betyder for os alle sammen. Det er den, som gør, at vi har så mange gode fællesskaber på Stevns. Om det er spejderklubben for børnene eller borgerforeningen med byfester eller patientforeningen, hvor man lytter og støtter hinanden gennem sygdom. Det en kæmpe værdi, vi har. Derfor vil vi gerne opfordre alle til at være med: Borgerforeninger kan sætte flag op i byerne. Vi kan alle sætte et flag i vores vindue eller rejse flaget i haven. Lad os starte en skøn og festlig tradition.

Dato:

Fredag, 25 september 2020

Contact

  • Stevns Frivillighedscenter

Tilmelding er ikke nødvendig