fbpx

Kultur- og Idrætsfesten 2023

De mange frivillige i Fredericia Kommune skal fejres, når der holdes Kultur- og Idrætsfest i Eksercerhuset til efteråret. Der uddeles 6 priser til frivillige og alle har mulighed for at nominere en eller flere frivillige ildsjæle, der gør en forskel.

Der er både fokus på trivsel, fællesskab, gode initiativer og det at bygge ­broer, når de mange frivillige i Fredericias kultur- og idrætsliv fejres og anerkendes ved Kultur- og Idrætsfesten den 3. oktober i Eksercerhuset.

Derfor er det også helt afgørende at anerkende og fejre de frivillige, lyder det fra Peder Tind, der er formand for Kultur- og Idrætsudvalget.

”Det er helt afgørende, at der i Fredericia Kommune er mulighed for et aktivt, varieret og inspirerende fritidsliv for både børn og voksne. Og det kan ikke lade sig gøre uden de frivillige. De er den lim, der får Fredericias imponerende foreningsliv til at hænge sammen, og derfor glæder jeg mig til, at vi skal fejre dem ved Kultur- og Idrætsfesten den 3. oktober. For det fortjener de. Året rundt gør de et enormt vigtigt stykke arbejde. For vores foreningsliv er nemlig med til at både styrke vores identitet og fællesskabet,” siger Peder Tind

Dato:

tirsdag, 03 oktober 2023

Address

  • Eksercerhuset, Øster Voldgade 16 7000 Fredericia

Contact

  • Fredericia Kommune, Folkeoplysningsrådet, Idrætsrådet og Fredericia Eliteidræt.

Tilmelding er nødvendig