fbpx

Kom til Kickoff møde om "Mænd i Fællesskaber"

Vil du prøve at lave en gryderet og kartofler over bål? Eller har du lyst til at klippe hæk og skrue skruer i, i et frivilligt fællesskab af mænd? Og kan du sige ja til at mødes med andre, der ikke nødvendigvis ligner dig selv? Frivilligcenter Slagelse søger både deltagere og frivillige mellem 18 og 65 år, der har lyst til at være med i nye fællesskaber, i hele Slagelse kommune.

FÆLLESSKAB – Ikke alle synes det er lige nemt at komme ud ad døren og møde andre mennesker. Nogen afholder sig fra at melde sig, fordi de indimellem har perioder i livet, hvor de ikke føler sig helt fysisk eller psykisk på toppen. Det vil Frivilligcenter Slagelse gerne gøre noget ved.

Flere års succes med netværksgrupper gennem projekt ”Sammen til nye fællesskaber” har nu ført til at projektet ”Mænd i Fællesskaber” bliver sat i verden. Krumtappen i projektet er at samle mænd i grupper om aktiviteter der har fælles interesse. 

I bålmads-gruppen er det meningen at frivillige og deltagere sammen skal lære at lave god mad på bålet. Frivilligcenteret har allerede flere veletablerede grupper kørende, med frivillige som tovholdere. Mens Corner er en samtalegruppe og Team Småkage afprøver alverdens sportsgrene og tager på ture. Gode eksempler på fællesskaber, som med respekt for forskelligheder rykker noget for den enkelte.

Hvad har mænd lyst til at mødes om? De svarede blandt andet: Aktiviteter udenfor. Motion. At lave noget sammen. På den måde har de været med til at præge projektet.” 

Projekt Mænd i Fællesskaber bliver officielt skudt i gang med et kickoffmøde Torsdag 24. september kl.17-19. 

Dato:

Torsdag, 24 september 2020
Kl. 17-19

Address

  • Østre Skole

Contact

  • Frivilligcenter Slagelse

Tilmelding er nødvendig

Tilmelding er nødvendig på telefon eller mail.