fbpx

Kåring af årets Nordjyde

TV2 Nord kårer for fjerde gang Årets Nordjyde
-og også denne gang foregår det store show på Vendsyssel Teater med masser af musik og underholdning!

Prisen som årets nordjyde gives til en eller flere personer, som har gjort en særlig indsats for at hjælpe andre. Det bliver nordjyderne selv, der indstiller kandidater til prisen, og det bliver på samme vis nordjyderne, der via SMS afgør hvem, der løber med æren, statuetten og de 50.000 kroner

Planlægningen af det store Årets Nordjyde-show på Vendsyssel Teater er i fuld gang, men som med så meget andet i samfundet lige nu, er der flere detaljer omkring showet, der mangler afklaring.

Selvom showet først finder sted 1. oktober ved vi ikke, om vi lovligt kan forsamle de publikummer, der kan være i teatersalen og derfor er der endnu ikke sat billetter til showet til salg. Måske kan vi få fuldt hus (det krydser vi fingre for), men det kan også ske, kapaciteten i salen bliver reduceret. Vi ved det ikke endnu og vi vil ikke sælge billetter til et show, vi ikke kan garantere jer adgang til.

Sikkert er det dog, at der bliver et show. Selv uden publikum gennemfører vi Årets Nordjyde 2020 til glæde for de mange, der hvert år følger med på TV2 Nord Salto, på tv2nord.dk eller på Facebook, så I må endelig ikke tøve med at sætte kryds i kalenderen. Det er 1. oktober, det sker!

Og I kan glæde jer til et stærkt hold af kunstnere og entertainere, der alle glæder sig til at hylde de nordjyske hverdagshelte sammen med jer. På plakaten har vi nemlig både Laura Mo, stompbandet Thrash, Drew, komiker Mikkel Rask og flere andre som vi glæder os til at fortælle jer mere om.

Dato:

Torsdag, 01 oktober 2020
Kl. 19.30

Address

  • Vendsyssel Teaster

Contact

  • TV2 Nord