fbpx

GRASP-festival

Oplev populærkulturens engagerende kraft på Grasp


Engagement har mange ansigter, og der testes konstant nye metoder af i arbejdet med at skabe engagement i global udvikling. Noget af det foregår på GRASP, der er en fusion mellem konference og festival, hvor man blandt andet udforsker inspirerende engagementsformer og mobilisering af målgrupper.

GRASP 2023 foregår 28. og 29. september, og her vil forskere, NGO’er, virksomheder, kunstnere og aktivister samles i det faglige programspor Act & Engage.
Noget af programsporet er udviklet i samarbejde med OpEn, Udenrigsministeriets pulje til oplysning og engagement. I det bydes deltagerne til en dag fuld af faglig inspiration.

OpEn x GRASP præsenterer fredag den 29. september 2023 følgende program:

OpEN morgenmøde: Mød MoFA og andre aktører fra OpEN-netværket og få indblik i highlights og trends fra OpEN 2022-puljen

Kampen om opmærksomheden (ENGELSK): Hvordan formidler vi de stærke og vigtige historier fra verden, så de skaber opmærksomhed, debat og engagement?

Kumi Naidoo and the concept of 'Artivism' (ENGELSK): SUPERTANKER: Vi er stolte af at kunne præsentere klima- og menneskerettighedsaktivist og tidligere CEO for Greenpeace International og tidligere generalsekretær for Amnesty International, Kumi Naidoo, som hovedtaler på GRASP 2023 i samarbejde med OpEN.

The recipe of engagement (ENGELSK): Hvordan skaber vi engagement blandt unge i en verden præget af nyhedsangst og passivitet? Sir Geoff Mulgan, professor i kollektiv intelligens, offentlig politik og social innovation ved University College London, aktuel med bogen ”Prophets at a Tangent – How Art Shapes Social Imagination” gæster GRASP som hovedtaler og flankeres af tre stærke praksiseksempler fra organisationerne Roskilde Festival, Museum for the UN og Røde Kors.

Programsporet indeholder både oplæg, panelsamtaler og workshops. Derudover får du rig mulighed for at mødes med samarbejdspartnere, kolleger og netværk.

Dato:

fredag, 29 september 2023

Address

  • Musicon, Roskilde

Contact

  • Bag GRASP står Roskilde Festival i samarbejde Roskilde Universitet, Roskilde Kommune, Roskilde Festival Højskole og Ragnarock

Tilmelding er nødvendig

Der tilbydes et begrænset antal billetter med en helt særlig OpEn-rabat, målrettet mindre og mellemstore NGO’er. Kontakt projektleder Nils Nagel for mere information på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.