fbpx

Frivilligpris 2023

Ved du lige, hvem der fortjener at blive badet i rampelys og konfetti for en ekstraordinær indsats på det frivillige sociale område?
Så kan du allerede nu nominere din kandidat til Frivilligprisen, der består af et diplom og 5.000 kr. 

De indstillede kandidater vil blive vurderet ud fra kriterier, der skal understøtte udviklingen og nytænkningen. Derfor vil der i vurderingen blive taget hensyn til, om den frivillige person eller forening er:
• En (eller flere) frontløber(e), som har været med til at skabe ny udvikling og inspirere andre på det frivillige sociale felt.
• En person, forening eller organisation, som har været med til at styrke samarbejdet på tværs - f.eks. ved at involvere andre samarbejdspartnere eller målgrupper.
• En person, forening eller organisation, som har skabt opmærksomhed omkring en ellers overset problematik inden for det frivillige sociale område.


Frivilligprisen vil blive uddelt d. 26. januar til Ringkøbing-Skjern Kommunes store prisuddelingsfest West Awards, som finder sted i Ringkøbing-Skjern Kulturcenter kl. 17.00 - 22.30

Dato:

lørdag, 30 september 2023

Address

  • Ringkøbing-Skjern

Contact

  • Ringkøbing-Skjern Kommune

Tilmelding er nødvendig

Indstillinger til Frivilligprisen 2023 skal være indsendt på e-mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest den 30. september.