fbpx

Frivilligmarked

Frivilligmarked 2023

Lørdag d. 10. juni kl. 11-15 på Gammeltorv i Aalborg
Tilmeldingsfrist d. 1. maj
 

 

Tilmeld forening

 

EN FESTDAG FOR FRIVILLIGHEDEN
Vær med til at fejre frivilligheden når de smukke omgivelser på Gammeltorv danner ramme om Frivilligmarked 2023. Planlægningen er i fuld gang og vi i De Frivilliges Hus glæder os til at se jer!

Frivilligmarked præsenterer et bredt udsnit af Aalborgs mange frivillige sociale foreninger, og i år er der plads til 38 foreninger. Der bliver masser at se, høre og opleve, når markedsstemningen breder sig og fællesskabet sprudler på tværs af de frivillige sociale foreninger fra Aalborg og omegn.

Udover at være med til at fejre frivilligheden, er Frivilligmarked en oplagt mulighed for at netværke med de andre foreninger, synliggøre jeres aktiviteter og møde nye deltagere. Som altid vil der være inspirerende taler, musik, kagekonkurrence og prisuddeling. 

PRAKTISK
Vi mødes kl. 9.45 og starter dagen sammen til en kop kaffe og morgenbrød. Herefter klargør hver forening sin stand, inden markedet åbner kl. 11. Markedet lukker kl. 15. Først derefter pakkes standene sammen.

 

 

 

TILMELDING
Der er plads til 38 foreninger ved årets Frivilligmarked. Tilmeldingen sker som udgangspunkt ved først til mølle. Vi forbeholder os retten til at prioritere et bredt udvalg af foreninger, som repræsenterer det frivillige sociale område.

Det er gratis at deltage, men I skal naturligvis afsætte tid og mandskab til at forberede, bemande og nedtage jeres stand.

Deltagende foreninger modtager en velkomstmail med program og andre praktiske oplysninger når dagen nærmer sig.

Tilmelding foregår på NemTilmeld via knappen nedenfor.

BEMÆRK: Tilmeldingsfrist er den 1. maj.

 

Dato:

lørdag, 10 juni 2023

Address

  • Gammel Torv

Contact

  • De Frivilliges Hus

Tilmelding er nødvendig