fbpx

Frivillig-reception

Den sidste fredag i september er Frivillig Fredag, hvor vi i Ishøj hylder vores frivillige på det sociale område ved en reception med prisuddeling. Der uddeles tre forskellige priser:

- Den sociale frivilligpris

- Ældreprisen

- Handicapprisen

Den sociale frivilligpris bliver givet til personer, foreninger, grupper eller netværk, som gør en særlig, frivillig indsats, der er til gavn for Ishøjs borgere. Ældreprisen uddeles til personer, der har gjort en særlig indsats for ældre Ishøj-borgere eller arbejdet aktivt for bedre forhold for ældre. Handicapprisen bliver uddelt til personer, foreninger eller virksomheder, som har gjort en særlig indsats for Ishøj-borgere med et handicap.

 

 

Dato:

fredag, 29 september 2023
15-16:30

Address

  • Ishøj Rådhus

Contact

  • Ishøj Kommune

Tilmelding er ikke nødvendig

Alle kan indstille en kandidat til priserne, der kan uddeles til både personer, foreninger, virksomheder, boligselskaber mv. Hvis du kender nogen, der fortjener en anerkendelse, så hold øje med kommunens ugentlige annoncen i Sydkysten samt ishoj.dk omkring august, hvor muligheden for at indstille åbner. I indstillingen til prisen skal du skrive, hvem du synes fortjener prisen, og hvorfor du mener det lige præcis er dén person, forening eller netværk, der skal modtage en pris samt tydeligt angive, hvilken pris de skal indstilles til. Prisvinderne bliver udvalgt af et panel bestående af borgmesteren, formanden for Social- og Sundhedsudvalget, formanden for Udsatterådet, formanden for Seniorrådet samt næstformanden for Handicaprådet. Prisvinderne får direkte besked og modtager hver et gavekort på 3.000 kroner, en buket blomster og et diplom.