fbpx

Frivillig Fredag - Syddjurs

De frivillige er den lim, som er med til at holde hele det danske samfund sammen. Idrætsforeningen, spejderne, de humanitære foreninger, Dansk Flygtningehjælp, Røde Kors, KFUM og K, Lions, Rotary, Ældresagen, diverse patientforeninger og bestyrelser, brugsforeninger over skole og børnehavebestyrelser til vandværket og borgerforeningen.

Så hvad enten du er aktiv i Naturfredningsforeningen, i ride-eller sejlklubben, er Natteravn, vinterbader eller aktiv i Madspildspensionatet eller noget helt sjette, så er Frivillig Fredag den 29. september 2023 en enestående chance for at fejre jer selv og møde andre frivillige til en stor fælles fest i Kolind+ på Bugtrupvej i Kolind. 


Sæt kryds i kalenderen den 29. september 2023, så vi kan fejre frivilligheden i fællesskab med en masse andre ved Frivilligrådets stort anlagte festprogram i Kolind+ - som ud over fællesspisning af kæmpe madspildsbuffet fra Madspildspensionatet, kaffe og kage, bålhygge med spejderne, fagligt indslag om frivilligheden i Syddjurs Kommune  - også kan byde på levende musik med TRIO Laursen & Beck, som er en yderst velspillende guitartrio med fokus på humor, nærvær og god gammel musik, som alle kan synge med på.

Dato:

fredag, 29 september 2023
17-22

Address

Contact

  • Frivilligrådet i samarbejde med Syddjurs Kommune

Tilmelding er nødvendig

Der vil være billetter med spisning til de første 250 personer. Efter fællesspisningen er der yderligere 100 danse-billetter til de, som kom for sent til at bestille spise-billetter, til bal/fællesdans til TRIO Laursen & Beck der spiller numre af kunstnere som: CCR, Clapton, Johnny Madsen, Kim Larsen, Springsteen osv.


Det er simpelthen med straks at få reserveret aftenen d. 29. september. Det er også muligt at melde sig som frivillig et par timer til en tjans på køkkenholdet i dagens løb eller til opvasken bagefter. Sammen bliver vi også flere og flere, som bekæmper madspild sammen, og dermed også gør noget for at modvirke klimaforandringerne. DET skal sandelig også fejres Frivillig Fredag.


Hvis du ikke allerede er frivillig i en eller anden sammenhæng, forening, klub eller lignende, så har du nu muligheden for at møde en hel masse mennesker, der er aktive i diverse sammenhænge i Syddjurs Kommune. Til Frivillig Fredag er der gratis adgang for alle, som er frivillige - eller som kunne tænke sig at blive det. Det foregår under hyggelige former med fællesspisning og stort underholdningsprogram i Kolind+ fredag d. 29. september.