fbpx

Frivillig Fredag - på en ny måde

Vis jeres frivillige fællesskab frem og deltag i konkurrencen om 5.000 kr.

Frivilligrådet vil ved dette års Frivillig Fredag sætte fokus på de mange stærke frivillige fællesskaber ude i foreningslivet ved at vise dem frem for lokalsamfundet og dermed gøre opmærksom på den store forskel, som I gør for byens borgere.

Frivilligrådet inviterer derfor alle frivillige foreninger i Syddjurs til at deltage i en lokal udstilling med en planche eller en minifilm under temaet; Frivillige Fællesskaber, som illustrerer netop jeres forenings helt særlige frivillige fællesskab.

Til udarbejdelsen af planchen har I mulighed for at låne en kasse fyldt med pap, lim, sakse og et polaroidkamera. I låner kassen i to døgn. Den færdige plancher skal afleveres på bibliotekerne senest 18. september. Plancherne bliver udstillet fra 25. september i de lokale idrætscentre i Hornslet, Rønde, Ebeltoft og Kolind. 

Deltager I med en film må optagelsen maksimalt vare 2 minutter og skal fremsendes til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest 28. september.

Filmene bliver vist på Frivilligrådets facebookside fra Frivillig Fredag. 

Blandt alle film og plancher kårer Frivilligrådet en vinder, som tildeles en præmie på 5.000 kr. Vinderen annonceres den 2. oktober.

Vi håber I vil være med til at vise jeres frivillige fællesskab frem for byens borgere og at I samtidig får en sjov stund ud af at udforme planchen eller filmen i fællesskab. 

 

Dato:

Fredag, 25 september 2020

Contact

  • Frivilligrådet i Syddjurs Kommune

Tilmelding er nødvendig