fbpx

AFLYST: FRIVILLIG FREDAG I SKJOLDBORGPARKEN

𝐅𝐫𝐢𝐯𝐢𝐥𝐥𝐢𝐠 𝐅𝐫𝐞𝐝𝐚𝐠 𝐝. 𝟐𝟓.𝟎𝟗. 𝐚𝐟𝐥𝐲𝐬𝐭!
Da forsamlingsforbuddet er sænket til 50 personer for at forebygge en øget spredning af smitte med coronavirus/covid-19 har vi i Frivilligcenter Halsnæs måtte tage den svære beslutning at aflyse årets Frivillig Fredag d. 25.09.20 i Skjoldborgparken.
Traditionen og formålet med Frivillig Fredag er en folkefest og en fejring af frivillige i Halsnæs, men da forsamlingsforbuddet er på 50, hvori ansatte, sekretariatet, de indstillede til prisen ”Årets Frivillig” indgår, er der ganske få pladser tilbage. Det er en ærgerlig situation vi står i, men vores arbejde består i høj grad af at passe på hinanden, og dette ansvar tager vi alvorligt. Vi ønsker stadig at fejre de indstillede med alle i Halsnæs. Vi har derfor valgt at live-streame prisoverrækkelsen, kun for de indstillede, som man vil kunne følge på Facebook. Datoen for dette meldes snarest ud på facebook og vores hjemmeside https://www.frivilligcenter-halsnaes.dk/
Frivilligcenter Halsnæs er stadig åbent. Vi følger situationen nøje og tager de forholdsregler, der bliver anbefalet fra myndighedernes side.
- Frivilligcenter Halsnæs
 
 
Vi fejrer alle frivillige i Halsnæs med kage, hygge, musik og prisuddeling til årets frivillig forening/gruppe.
 
Arrangementet er åbent for alle, MEN kræver tilmelding på https://frivilligcenter-halsnaes.nemtilmeld.dk/43/
 
Max 70 deltagere under Coronahensyn. Glæder os til at se dig!

Dato:

Fredag, 25 september 2020
Kl. 15-17

Address

  • Skjoldborgparken

Contact

  • Frivilligcenter Halsnæs

Tilmelding er nødvendig
Arrangementet er åbent for alle, MEN kræver tilmelding på https://frivilligcenter-halsnaes.nemtilmeld.dk/43/
 
Max 70 deltagere under Coronahensyn.