fbpx

Frivillig Fredag i Høje-Taastrup

Frivillig Fredag

- For de frivillige sociale foreninger i HTK

Høje-Taastrup Kommune inviterer de frivillige sociale foreninger til Frivillig Fredag:

D. 29/9 kl. 17.00 i Taastrup Teater- & Musikhus

Frivillig Fredag er de frivilliges dag i hele Danmark. Den ligger altid sidste fredag i september. Her fejres de frivillige ildsjæle ved arrangementer i kommuner over hele landet.

Program:

Kl. 17.00: Borgmesteren Michael Ziegler byder velkommen

Kl. 17.15: Oplæg v. Julia Hunt: Hvordan passer vi godt på vores ildsjæle – og hvordan klæder vi nye fra foreningen på til at tage over?

Kl. 18.15: Sandwich, sodavand og netværk

Kl. 19:30: Tak for i aften

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig af hensyn til forplejning.

Om oplægsholder Julia Hunt:

Julia har siden 2012 arbejdet som konsulent og har frivillighed og civilsamfund som ekspertiser. I dag har hun virksomheden Fluidum, hvor hun bl.a. underviser, faciliterer og understøtter forandringsprocesser. Julia har i sit arbejde særligt fokus på relationer, samarbejdskulturer, kulturer og normer. Herudover er hun teamchef på Roskilde Festival, bestyrelsesmedlem og sektorformand i DM, bestyrelsesmedlem i Medborgerne og frivillig på Tønder Festival og i Byens Hus i Roskilde. 

 Om oplægget:

Vi er ingenting uden de frivillige ildsjæle der får hverdagen til at køre i foreningerne. Fra faste støtter der holder styr på dagsordner, medlemslister og GDPR til de mange der søger for kagebagning, julebanko og rene viskestykker – og alt derimellem. Det frivillige engagement har mange nuancer. Det kan samtidig være sårbart i den enkelte forening, hvis en frivillig stopper eller er nødt til at skrue ned for engagementet i en periode. På årets Frivillig Fredag kommer Julia B. Hunt med et oplæg der – med et glimt i øjet – sætter fokus på hvordan I bedst muligt forbereder jer selv og organisationen på de situationer, hvor stafetten skal gives videre. Vi kommer blandt andet omkring emner som organisering, overlevering og relationer.

Dato:

fredag, 29 september 2023
17-19.30

Address

Contact

  • Høje-Taastrup kommune

Tilmelding er nødvendig

Tilmeld dig/jer ved at booke billet her på siden senest d. 22. september.