Frivillig Fredag 2019

Ved dette års Frivillige Fredag vil vi hylde den store indsats, som frivillige gør ude i foreningerne.

Frivilligrådet og Syddjurs Kommune inviterer derfor alle frivillige i kommunen til en eftermiddag med spændende foredrag, hyggeligt samvær på tværs af foreninger og kaffe og kage.

Ved arrangementet vil Ole Rasmussen, leder af Muskelsvindfondens Center for Frivillighed og Ledelse, holde et foredrag med erfaringer og gode inputs til inspiration for arbejdet ude i de lokale foreninger.

Ved den efterfølgende Frivilligcafe vil det for de foreninger som har lyst, være muligt at deltage med en aktivitet, en opvisning, en konkurrence, en stand eller andet, for at vise sine aktiviteter frem for andre. Dette skulle gerne bidrage til en hal der summer af frivillige kræfter og mulighed for at mødes på tværs og dele erfaringer.

Program

15.00 Dørene åbnes

15.15 Velkomst ved Frode Munch, formand for Frivilligrådet

15.20 Tale ved Riber Hog Anthonsen, formand for Udvalget for plan, udvikling og kultur

15.30-16.30 Foredrag om ledelse og anerkendelse af frivillige, ved Ole Rasmussen, leder af Muskelsvindfondens Center for Frivillighed og Ledelse

16.30 Frivilligcafe

18.00 Tak for i dag

Dato:

Fredag, 27 september 2019
Kl. 15.00-18.00

Address

  • Rønde Idrætscenter

Contact

  • Frivilligrådet og Syddjurs Kommune

Tilmelding er ikke nødvendig

Arrangementet er gratis og åbent for alle.

Ønsker din forening at bidrage med en aktivitet, en konkurrence, en stand, en opvisning eller et andet hyggeligt indslag om jeres forening under Frivilligcaféen, bedes I venligst kontakte Stinne Rishøj Mikkelsen, konsulent ved Kultursekretariatet senest d. 1. september. Kontaktes på mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlf.: 20 52 16 65.