fbpx

Foreningernes Dag

FREDERIK byder velkommen til "Foreningernes Dag", der i år falder lørdag 2. september med et tema om "sundhed og trivsel".

Det er IS, FUF, Frivilligcenter Frederikshavn og FREDERIK, der igen skaber rammerne om foreningernes dag i gågaden.

 

- Vi gentager tidligere års succeser, hvor over 15 forskellige lokale foreninger deltog i denne hyggelige dag. Det er vores ambition igen i år at samle foreninger fra hele kommunen. Her har I mulighed for at slå et slag for netop jeres forening. Både i gågaden men primært på Kalls- og Fisketorvet, lyder det.

Aktiviteten afvikles fra klokken 10.00-14.00, og der lægges op til aktive og spændende stande, hvor byens gæster kan stifte bekendtskab med netop jeres forening.

IS, FUF, Frivilligcenter Frederikshavn og FREDERIK er desuden vært for fælles morgenbrød, kaffe og saft klokken 09.30, som tradition tro serveres af Natteravnene ved byens Samlingsscene på Kallstorvet.

- Hele programmet og indslagene offentliggøres senere, efterhånden som de indløber. Er I en forening med spørgsmål, må I meget gerne rette henvendelse, oplyser handelschef i FREDERIK Dan Kobberup.

- Vi håber, at foreningslivet vil bakke op og hejse foreningsflaget samt videreføre traditionen. Årets tema matcher desuden verdensmål 3 "sundhed og trivsel". Fritids- og foreningslivet skal være sjovt for medlemmerne, derfor kan dette med fordel inddrages og anvendes på stande, hvor der laves sjove, sunde initiativer, gennem motion og socialt samvær, uddyber han.

 

Dato:

lørdag, 02 september 2023
9.30-14

Address

  • Kalls- og Fisketorvet, Frederikshavn

Contact

  • IS, FUF, Frivilligcenter Frederikshavn og FREDERIK

Tilmelding er ikke nødvendig

Vil du deltage som forening, så Tilmeld hurtigst muligt og senest 25. august på mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Ved tilmelding oplyses følgende: Antal deltagere, aktiviteter, konkurrencer, pladsbehov og strøm med videre.