fbpx

AFLYST: Fællesskabsstafet i Gribskov

 
FÆLLESSKABSSTAFETTEN 2020 er AFLYST
 
Udviklingen i corona-smitten og myndighedernes nye udmeldinger betyder, at vi må udskyde FÆLLESSKABSSTAFETTEN, som skulle starte på lørdag den 19. september 2020.
Vi glæder os til, at vi kan gennemføre den på et senere tidspunkt i den positive og fællesskabs-skabende ånd, som den er tænkt.
 
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Vi vil vise alle de fantastiske fællesskaber frem, som findes i vores Kommune. Derfor arrangerer vi en Fællesskabsstafet i uge 39 2020, som alle foreninger og fællesskaber kan blive en del af og som kommer rundt i hele kommunen.
 
Vil I være med?
I kan gå, cykle, løbe, hoppe, skate, svømme, sejle eller flyve.
 
Hvorfor?
Fordi Fællesskabsstafetten giver mulighed for, at man kan vise sit fællesskab frem.
Fordi Fællesskabsstafetten binder jeres lokalsamfund sammen og åbner op for nye deltagere og frivillige.
 
Hvad er en Fællesskabsstafet?
En Fællesskabsstafet er en stafet med en fysisk depeche, som bæres rundt mellem forskellige fællesskaber i Gribskov kommune. Bærerne af depechen er forskellige former for fællesskaber f.eks. idrætsforeninger, kulturelle foreninger, patientforeninger, kommunale institutioner som skoler, daginstitutioner, plejehjem med flere. Fællesskaberne kan både gå, cykle, svømme, sejle, ro og sågar flyve depechen rundt.
 
Ud over selve transporten af depechen, kan der også laves forskellige aktiviteter og stop undervejs på ruten f.eks. fællesspisning, brætspilsaften, åbent hus, morgengymnastik eller andet
Uge 39

Contact

  • Frivilligcenter Helsinge, Frivilligcenter & Selvhjælp Græsted og Gribskov Kommune