Årets Folkehjælper i Horsens

Danske Folkehjælps lokalafdeling i Horsens uddeler prisen; Årets Folkehjælper.

Dansk Folkehjælps lokalafdelinger har hvert år mulighed for at synliggøre afdelingens arbejde og påskønne og kåre en lokal ildsjæl, som lokalafdelingen synes har gjort en særlig og uegennyttig indsats for de målgrupper, som Dansk Folkehjælp arbejder til fordel for.

Prisen ÅRETS FOLKEHJÆLPER kan tildeles en person/personer, en forening/organisation, en virksomhed, en myndighed eller et medie, der har gjort en særlig indsats for Dansk Folkehjælps målgrupper. I forbindelse med kåringen af Årets Folkehjælper lægges der vægt på uegennyttige initiativer, skabelsen af opmærksomhed omkring udsatte gruppers vilkår i Danmark og et bidrag til en større frivillig indsats.

Udover titlen og æren, modtager Årets Folkehjælper et maleri af kunstneren Søren Parmo, ligesom der vil blive udleveret et diplom i forbindelse med overrækkelsen. Billedet, som Søren Parmo har malet til formålet, er et særligt maleri udformet kun til Dansk Folkehjælp. Der er af maleriet lavet et særligt gentryk på lærred, hvorfor der er tale om et helt unikt værk.

Dato:

Fredag, 27 september 2019
Kl. 13.30

Address

  • Forum Horsens, Langmarksvej 53, 8700 Horsens

Contact

  • Dansk Folkehjælps Lokalafdeling i Horsens

Tilmelding er ikke nødvendig