fbpx

Plakatkonkurrence

Frivilligcenter Aabenraa tager hermed initiativ til, at Aabenraa Kommunes mange gode frivillige og foreninger for første gang får deres helt egen plakat. En plakat der skal symbolisere, hvordan det er at være frivillig og foreningsaktiv i netop vores kommune, og hvor stor en værdi det frivillige arbejde skaber for os alle.

Finalisterne og den endelige vinder af de 5.000 kr. vælges af repræsentanter for Frivilligcenter Aabenraa og kommunens foreninger. Vinderplakaten vil blive trykt i et antal eksemplarer og anvendes i frivilligcentrets synlighedsarbejde til fordel for det lokale foreningsliv.

 

Dit bidrag til en "Frivillig Aabenraa 2021"-plakat sendes som vedhæftet fil til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest 19. september kl. 12.00. Du modtager kvittering for dit bidrag indenfor 1-2 hverdage efter modtaget mail. 

I første runde udvælger bedømmelsesudvalget 10 plakater, hvorefter disse deltagere vil få besked. Den endelige vinder forventes af blive udnævnt i forbindelse med fejringen af Frivillig Fredag 2022 ultimo september. Har du ikke hørt noget inden 1. oktober, er din plakat desværre ikke gået videre.

Contact

  • Frivilligcenter Aabenraa