fbpx

Frivilligfest 2022

Morsø Kommune holder årets Frivilligfest fredag den 18. marts. Aftenen byder på hædring af sportsmestre, overrækkelse af priser og underholdning.

Alle I frivillige ildsjæle yder en kæmpe indsats til gavn for andre borgere på Mors – om det så er at skrive nyhedsbreve og bage kage, kridte banen op og vaske spillertrøjer eller passe bestyrelsesarbejdet. Morsø Kommune inviterer derfor jer til frivilligfest 2022. 

Vi ser frem til holde Frivilligfesten i marts. Det er et af de mange arrangementer, som har været ramt af aflysninger i både 2020 og 2021. Det bliver fantastisk, at vi endelig igen kan fejre og hædre alle de frivillige ildsjæle på Mors, siger borgmester Hans Ejner Bertelsen, Morsø Kommune.

I løbet af aftenen uddeles priserne Årets Ungleder, Kulturius, Årets Kunstner, Årets Sportsnavn, Årets Frivillig og Årets Forening.

I november som optakt til den planlagte Frivilligfest 2021 blev der offentliggjort tre nominerede til to af priserne. De tre nominerede til Årets Forening 2020-2021 er frivilliggruppen i Morsø Lokalhistorisk Arkiv, Limfjordens Idrætsforening og Morsø Rideklub. De tre nominerede til Årets Frivillig 2020-2021 er Diana Brund Christensen, Karsten Larsen og Nina Andersen. Prisvinderne afsløres til Frivilligfesten.

Konferencieren Clement Kjersgaard vil føre jer gennem en festaften med hædring af lokale sportsmestre, overrækkelse af priser og masser af underholdning. 

Dato:

fredag, 18 marts 2022

Address

  • Arena Mors

Contact

  • Morsø Kommune

Tilmelding er nødvendig

Billetter til Frivilligfest 2022 sættes til salg mandag den 7. februar kl. 17. Alle, der havde billetter til Frivilligfesten 2021, fik refunderet deres billetter umiddelbart efter aflysningen i november.

Billetsalget bliver via hjemmesiden www.mors.dk/frivilligfest