fbpx

Frivillig Fredag i Kolind+

Sæt kryds i kalenderen den 30. september 2022, så vi kan fejre frivilligheden i fællesskab med en masse andre ved Frivilligrådets stort anlagte festprogram i Kolind+ 

Udover gratis fællesspisning af kæmpe madspildsbuffet fra Madspildspensionatet, kaffe og kage, bålhygge med spejderne - også kan byde på levende musik med HitOrkestrets 60ér show, hvor man kan møde Fire Fyre Fra Liverpool, Elvis fra Randers og Brenda Lee På En Prik.

Der vil være gratis billetter med spisning til de første 250 personer - og efter fællesspisningen er der yderligere 100 gratis danse-billetter til dem, som kom for sent til at bestille spise-billetter, til bal/fællesdans til HitOrkestrets Dansesalon med musik fra 60érne og frem. Det er simpelthen med straks at få reserveret aftenen d. 30. september.

Det er også muligt at melde sig som frivillig et par timer til en tjans på køkkenholdet i dagens løb eller til opvasken bagefter. Sammen bliver vi også flere og flere, som bekæmper madspild sammen - og dermed også gør noget for at modvirke klimaforandringerne.

DET skal sandelig også fejres Frivillig Fredag. Hvis du ikke allerede er frivillig i en eller anden sammenhæng, forening, klub eller lignende, så har du nu muligheden for at møde en hel masse mennesker, der er aktive i diverse sammenhænge i Syddjurs Kommune. Og til Frivillig Fredag er der gratis adgang for alle, som er frivillige - eller som kunne tænke sig at blive det.

Det foregår under hyggelige former med fællesspisning og stort underholdningsprogram i Kolind+ fredag d. 30. september.

Tilmelding er først til mølle Du kan tilmelde dig på www.go-syddjurs.dk. Skriv Frivillig Fredag i søgefeltet Sidste frist for gratis billetter til fællesspisning og musik er mandag den 25. september kl. 15. Sidste frist for gratis billetter til musik uden fællesspisning er fredag den 30. september kl.12

Dato:

fredag, 30 september 2022
17.00 / 23.00

Address

  • Kolind+ Bugtrupvej 8560 Kolind

Contact

  • Frivilligrådet Syddjurs kommune

Tilmelding er nødvendig

https://www.go-syddjurs.dk/arrangementer/15132/frivillig-fredag/