fbpx
Skip to main content

Vis værdien

407 forskellige aktiviteter fordelt på 81 kommuner i forbindelse med Frivillig Fredag. Årets tema; Vis værdien, blev af mange arrangører brugt som en anledning til vise den store værdi frivillighed skaber lokalt. 

Eksempelvis havde Frederiksberg Kommune plakater med kommunens frivillige. Syv kommuner afholdt filmkonkurrencer for både frivillige og skoler med målet om netop at vise værdien af frivillighed.

Der var flere kreative tiltag for at synliggøre de frivillige, i Fredericia har en lokal bager endda bagt frivillighedskager i perioden op til Frivillig Fredag. 

Det kommende kommunalvalg betød mange velbesøgte debatarrangementer og en stigning i antallet af politikere i praktik. 

Studerende i Fredericia arrangerede en æblefestival, foreningerne i Gribskov fik hjælp af skolebørn til at visualisere deres frivillige arbejde og i Odder gik skoleelever tur med plejehjemsbeboere og fejrede Frivillig Fredag med lagkager.

DBU arrangerede Frivillig Fredag-Fodboldkampe og workshopaftener rundt i landet. Derudover har mange foreninger arrangeret idrætsaktiviteter for børn i forbindelse med frivilligmarkeder eller Åbent Hus.