fbpx
Skip to main content

Tag livet ind

27. september 2013 var der Frivillig Fredag for tredje gang og dagen er nu for alvor slået fast som en tilbagevendende begivenhed over hele landet. Med 290 aktiviteter i 86 kommuner blev livet taget ind, som dette års tema lød.

164 politikere og embedsmænd var i praktik i en forening og 154 forretninger og erhvervsdrivende lagde vindue til en forening.

Frivillige anlagde en ”frivilliglund” med plantning af blomsterløg i Glostrup, på Nyborg Slot var der skyggeteater og flash-mob på Køge Torv, 

Nyreforeningen inviterede dialysepatienter og pårørende fra tre sygehuse på busture, Hjemmeværnet uddelte sadelbetræk til cyklister og projektet Fars Køkkenskole i Vallensbæk lavede sammen med Natteravnene, sort og gul mad på Frivillig Fredag. 

Skole- og uddannelsesområdet var særlig målgruppe og de lokale arrangører blev opfordret til at inddrage skoler og elever på Frivillig Fredag.  I alt deltog syv efterskoler, fem folkeskoler, tre friskoler, et 10. klassecenter, to modtageklasser for indvandrer- g flygtningebørn og fem gymnasier og erhvervsskoler i aktiviteter i forbindelse med Frivillig Fredag.