Nyhedsmail juni 2016 Frivillig Fredag

FRIVILLIG FREDAG D. 30. SEPTEMBER 2016

Der er ved at være gang i planlægningen af Frivillig Fredag ude omkring i landet. I Aalborg inviterer kommunen de frivillige til et arrangement med bl.a. foredrag og frivilligoptog over Limfjordsbroen, på Langeland holder Frivilligcentret Åbent Hus og kommunen uddeler en frivilligpris og i Frederikssund får foreningerne mulighed for at præsentere og synliggøre deres aktiviteter


BESTIL GRATIS MERCHANDISEPAKKE

Som arrangør af et Frivillig Fredag-arrangement kan du få tilsendt en gratis pakke med Frivillig Fredag-merchandise, der kan bruges til at synliggøre og promovere dagen lokalt. Pakken indeholder bolsjer, klistermærker, balloner og plakater.

Hvis du ønsker modtage en merchandisepakke, så send en e-mail til Katrine Tonboe Jacobsen: ktj@frivilligraadet.dk med navn og adresse, samt beskrivelse af dit arrangement inden 1. juli. Du vil få tilsendt pakken i midten af august.


SKAL VI SKRIVE OM JERES ARRANGEMENT?

På hjemmesiden www.frivilligfredag.dk kan man finde inspiration til hvad man kan lave på Frivillig Fredag ved at læse om de mange spændende og innovative aktiviteter, der har fundet sted på Frivillig Fredag gennem årene. Vi vil også meget gerne skrive om jeres arrangement! Send en mail med beskrivelse af arrangementet til Katrine Tonboe Jacobsen: ktj@frivilligraadet.dk.