Nyhedsbrev Frivillig Fredag juni 2016

FRIVILLIG FREDAG D. 30. SEPTEMBER 2016

Der er godt gang i planlægningen af Frivillig Fredag arrangementer rundt omkring i hele landet. Se her et par af de mange spændende ting, der kommer til at finde sted:

FrivilligBørs i Hørsholm: Byt dig til ressourcer, viden og faciliteter

Frivilligcenter & Selvhjælp Hørsholm holder FrivilligBørs på Frivillig Fredag. Det foregår kl. 16-18 i Hørsholm Idrætspark. En FrivilligBørs er en markedsplads, hvor institutioner, foreninger og virksomheder forærer hinanden ting og tjenester i form af f.eks. ressourcer, viden, faciliteter og praktisk hjælp.

Læs mere om arrangementet og tilmelding

Frivillighed og Fællesskab

FrivilligCenter Holbæk og fælles-skaberne inviterer til Frivillig Fredag Fredag 30. september 2016 kl. 15.00-18.00 på Torvet i Holbæk. Her vil der være Frivilligmarked med events. Se invitationen her

Fokus på ensomhed

Frivilligrådet i Køge arrangerer Frivillig Fredag med diverse aktiviteter for at hylde det frivillige liv i Køge og med særligt fokus på ensomhed. Hvordan kan det frivillige sociale liv være med til at afhjælpe følelsen af ensomhed hos mennesker, og være en "Vej til deltagelse"?


LOKALE AKTIVITETER 2016

Se her hvad der foregår i din kommune på Frivillig Fredag 2016.

Hvis vi mangler at skrive om jeres arrangement, eller hvis der er noget, vi har fået galt fat i, må I endelig skrive en mail til ktj@frivilligraadet.dk, så sørger vi for at rette det.


PLAKATER: VEJE TIL DELTAGELSE OG MERCHANDISE

Du kan nu downloade vores plakater med dette års tema: Veje til deltagelse. Se plakaterne her.

Vi har også fået lavet en plakat med et interaktivt skrivefelt, hvor man selv kan skrive om sit arrangement og program. Download den interaktive plakat.

Du kan også få plakaterne tilsendt i en merchandisepakke sammen med balloner, bolsjer og klistermærker, der kan bruges til at pynte og synliggøre på Frivillig Fredag. Skriv en mail til ktj@frivilligraadet.dk med en beskrivelse af jeres arrangement, så sender vi en gratis merchandisepakke afsted. Hvis du bestiller inden 1. juli bliver pakken sendt til august. Bestiller du inden d. 15. august får du pakken tilsendt i starten af september.


SKAL VI SKRIVE OM JERES ARRANGEMENT?

På hjemmesiden www.frivilligfredag.dk kan man finde inspiration til, hvad man kan lave på Frivillig Fredag ved at læse om de mange spændende og innovative aktiviteter, der har fundet sted på Frivillig Fredag gennem årene. Vi vil også meget gerne skrive om jeres arrangement! Send en mail med beskrivelse af arrangementet til Katrine Tonboe Jacobsen: ktj@frivilligraadet.dk.


SOMMERFERIE

Frivilligrådets sekretariat holder lukket fra d. 18. juli og er tilbage igen d. 8. august.

Rigtig god sommerferie!